God Jul & Gott nytt år

Tack till er alla som har orkat att följa mig under hösten/vintern. Fr.o.m 2/1 så kommer det att fortsätta nedåt från mina 9 kg som jag gått ned under hösten. Hav tålamod med mig och väl mött igen 2012

Analys

Jag undrar lite för mig själv (hmm) vad det är som har gått snett och vad jag har gjort bra. Från början var jag väldigt bestämd och hade en klar plan. Dessutom var den väldigt genomförbar. Sedan ju mer tiden gick, när jag dessutom gick ned väldigt fort, så fick jag kanske för mig att det skulle bli väldigt lätt (det blev det inte). Jag tänker inom kort återgå till det, för som jag sagt tidigare, jag mår mycket bättre, på många plan. Jag sover bättre, jag blir en mycket mer harmonisk människa. Sedan är det ju också så att Hr. Magnusson inte blir yngre och det medför risker ju tyngre jag är. Sedan så är det också så att jag SKA genomföra min plan, på mitt sätt, som jag vet fungerar.Sommaren 2012 kommer inte att vara 90 kg, men kanske väl under 100kg. Disciplin, tålamod, motstå frestelser utan att bli manisk. Motion, som ju är en svår grej mitt i vintern (för mig). Snälla rara gulliga Steffe för din skull, kom igen nu!

Ny giv!!

Nu tänker jag köra den tysta politiken. Jag tänker jobba i det tysta och inte skriva något i bloggen föränns jag har kommit nästa delmål. Så här blir det! Jag börjar idag med att jobba mot nästa mål under 120kg. När jag har gjort det, så ska jag blogg om det och då förklara hur jag betett mig. Nu kommer säkert detta att möta en del protester, men det är mitt sätt som gäller och hur jag gör för att motivera mig, står jag för. Heja, heja och kämpa på.

Hur fungerar jag?

Det är en väldigt bra fråga? Med tanke på att jag i nuläget inte gör det jag säger och skriver att jag ska göra. Jag måste ju då vara väldigt nöjd med min vikt och kondition. Eller? - Nej, det är jag inte, men ändå så skiter jag i en massa saker!!. Vad beror detta på nu då? Undrar amatörpsykologen? Min egna teori är: Jag är för slö och lat och har i nuläget inte kraft nog att vara den bra Stefan som jag kan vara. Men hur kommer det sig då? Det gick ju så bra under augusti, september och oktober. Jag tror också att jag "känner" att jag inte behöver gå ned i vikt, jag mår ju trots allt bra. Men bra kan bli bättre, jag måste vara lite dum i huvudet, tror jag. Någon annan vinkling på mitt beteende kan jag inte hitta. Jag är så oerhört trött och paj när jag kommer hem om kvällarna. Men om jag skulle ta och återgå till mina grunder, som bevisligen har fungerat. Och jag ska göra det fr.o.m. i kväll. Mycket skriva blir det, men jag tror att jag behöver göra upp med mig själv (låter friskt :) ) och verkligen bestämma mig! (tjat), sedan är det ju tyvärr väldigt mycket snack och liten verkstad från min sida. På ren svenska - Kom igen nu för fan!!

Måndag 5 december

Bra början, bra käkat och motion, härligt!

Med risk för att bli tjatig!

121,7 kg, visade vågen i morse. Härifrån och framåt. Det finns ingen anledning att titta bakåt. Nu har jag fått en riktig motvationshöjare (hemlig) och det kommer föra mig under 100-strecket före midsommar. Det kommer att vara mitt mål. Nu när horribla och monstruösa november är avklarad, så finns det ta mig f-n ingenting som kan gå fel :). Skärpning på alla fronter! Frukost, mellanmål, lunch, mellanmål och till slut kvällsmat. Motion, måndag, onsdag, torsdag och lördag. Jag ska dessa dagar också uppdatera bloggen. Jag MÅSTE skriva och föra det jag gör, vilket i sig gör att jag måste göra bra saker, för jag vill inte "hålla" på med en massa tok, och då inte skriva in det för att jag skäms för det. Kom igen nu Steffe, måndagen den 5:e december kommer att bli kanon. Over and out, Steffe

RSS 2.0