Paus!

Jag har ingen inspiration i nuläget att fortsätta blogga!
Vi får se om den återkommer framöver, tack så länge
 
/Steffe

Måndag v.41

Det är lite intressant det där med måndagar och mornar i synnerhet. Hur förhåller jag mig till det. Jag har ett tankesätt och det funkar för mig. - Måndag är bästa dagen på veckan. Varför då? Jo, då är det längst till nästa måndag. :), Och det funkar för mig :). Samma sak är det med mornar, visst det är lite tyngre att kliva upp på morgonen när det är lite kyligt och mörkt. Men vad är alternativet? Och om jag då ändå ska klivar upp, så kan jag väl möta dagen med ett leende och ett glatt humör, eller?
 
Nu till måndagens kamp, det var ingen kamp :), det gick lätt och smidigt att äta bra och motionera, jag gick ut efter 20:00 på kvällen, det var riktigt skönt.
 
Nu angriper vi tisdagen med samma energi :)
 

Hygglig start!

 
Veckan började kanon, jag höll det jag skulle hålla. Sedan kom migränen i mitten på veckan och det blev ett segt avbrott. Men sedan var jag på igen. Jag har skrivit om det förut och jag gör det igen. Under veckorna och på jobbet är det inget problem, där har jag full koll. Men det är fortfarande hemma som hoten finns och problemen finns. Jag vet att det är ett jäkla tjat om detta, men så är det. Målet för den här veckan var 119,3kg och jag nådde inte riktigt ända fram, men nästan, den visade 119,5kg. Jag ska redan nu berätta vad jag ska åstadkomma under kommande vecka. Vågen kommer om en vecka att visa 118, någonting. Jag SKA stålsätta mig hemma och den här veckan blir det extra tufft med tanke på att jag är ledig, torsdag och fredag.
 
Go, Steffe!
 

aj, aj, aj.....

 
Igår på vägen hem, så började det med synbortfall och när jag väl kom hem, så var det ett faktum. Migränen hade anlänt. Detta elände! Det blev till att ligga och vila hela kvällen, med blixtrande huvudvärk, som att sticka in en kniv strax ovanför vänster öga. Med illamående som följd och kallsvettningar. Usch! Det enda positiva i detta elände var: Jag åt inget och drack inget under hela kvällen! Utan gjorde bara av med vätska.
 
Idag så biter sig eländet kvar och jag kommer att ta det lugnt idag oxå.
 
Men kampen den fortsätter! Såklart!

Tisdagsfara!

Det är sådana här kvällar som är farliga, det är ishockey, Malmö - VIK (1-4) härligt! Sedan är det Champions league, Cluj - Man U (1 - 2) i skrivande stund, Härligt !. Då blir jag sugen på fika, mackor m.m. men icke! Jag ska låta bli! Dagen och gårdagen har gått kanon, jag har följt min plan till punkt och pricka, skönt!
 
Nu är det bara resten kvar :)

92 dagar!

 
Nu är det 92 dagar kvar av detta år! Nu ska jag kämpa till den 31/12 och vara så duktig som jag kan vara. D.v.s. gällande kost och motion. Jag är ledsen om jag gjort många av er besvikna, men den som är mest ledsen över det, är jag själv. Jag vet ju att jag kan (om jag vill). Jag ska till 109,9kg före nyår. Så är det bara! Det handlar alltså om 92 dagar. Nu gäller det som tidigare (när det gått som bäst :) ) att lägga upp veckomål. Den här veckan ser ut som följer.
 
  • Motion - Måndag, tisdag, torsdag samt lördag och söndag.
  • Återgå till söndagsvägningen, och på söndag gäller 119,3kg
  • Åta bra frukostar, mellanmål, lunch, mellanmål och middag
Jag vet att en del av er finner mig patetisk och löjeväckande, men det är MIN kamp och mitt liv!,
 
Jag tänker kämpa och kommer att klara det!
 
Det är helt enkelt inte värt att låta bli!
 
Over and out, Steffe
 
 

RSS 2.0