Ja jäklar

Nu har jag en riktig utmaning framför mig, jag har slarvat och varit slö, valt att göra så.
Så nu är frågan hur Hr. Magnusson tänker tackla detta, jag har idag 24 dagar på mig att nå 120,4kg och vågen visade i morse 127,9kg, det vill säga att jag under 24 dagar ska, jag SKA gå ned 7,5kg på 24 dagar. Nu börjar vi snacka utmaning. Jag får för mig (självanalys) att en anledning till att jag slarvat och tillfälligt avvikit från planen är: Det gick för lätt i början, jag fullkomligen rasade i vikt och jag låg före planen, då kunde jag "unna" vadå unna? IDIOT! Jag måste hitta andra belöningssystem, än att faktiskt förstöra det som jag gjort så bra med det unna mig med det dåliga :) Eller hur!! Så nu jäklar, jag ska hålla koll på vågen Med start på lördag, för då är det den lördagen den 3/10 och nästa efter det är den 10/10, 17/10 och till sist ska jag ha nått 120,4kg lördagen den 24/10. Och då är jag med i matchen igen, Det kan aldrig vara försent att fatta vettiga beslut och komma tillbaka på spåret igen. Jag cyklar till jobbet idag, och jag ska ut och gå i kväll, samt börja med plankan i kväll. Nu kör jag!!

Delmål 2 av 11

I morse var det så dags, delmål 2 av 11 skulle nås, startvikt, 129,4kg och delmål 2 var 123,4kg, vågen visade....
Med tanke på att jag inte gjort jobbet, det ska villigt erkännas, mycket slarv och frångått planen. Men ändå så pass nära målet, det är jag väldigt nöjd med. Nu tar jag sikte på nästa mål, den 24 oktober skall vågen visa 120,4kg. Och dit kommer jag att komma, jag skall gå tillbaka till till augusti månads bra saker, mycket bilder från min motion och mina motionsrundor, det känns bäst. Kom igen nu!

Måndag v.38

Och livet kan ibland vara tufft och väldigt komplicerat. Och då är det ännu jobbigare (för mig) att tänka på att jag ska sköta min motion och min kost. När det är tufft och kämpigt på många andra plan. Men nu är det fyra dagar kvar tills dess att delmål 2/11 är här, och jag skall kämpa för att klara det! 123,4kg ska jag ned till, kom igen nu!! Men det är tufft!! Kämpa Steffe, kämpa!

Födelsedag, den 45:e

Oj, en sliten klyscha men det känns verkligen inte som 45 :) Nu har jag ca. 1½ vecka att nå delmål 2, som är 123,4kg. Och det är faktiskt inte så långt dit, jag vägde mig i morse och vågen visade 124,4kg Så det kommer jag att fixa. Det som jag funderade innan jag gick och lade mig som 44-åring var om jag skulle ta och fixa en sjujäkla utmaning, något i hästväg. Ingen skräpmat, ingen läsk, inget snacks och inget godis, till jag fyller nästa gång Det vore något, och den här gången inte säga något, utan bara tacka nej och välja andra alternativ. Jag ska verkligen göra ett försök, nej jag ska fixa det, 365 dagars utmaning, är det någon som hakar på??

Måndag v. 37

Vardagen lunkar på, med blogg, livets ups and downs och så var det ju det är med träning och viktnedgång. Idag är det 17 dagar kvar tills nästa vägning, och vad kommer jag att få se, när jag ställer mig på vågen, torsdag morgon den 24 september. Delmålet är enligt planen, 123,4kg och den kommer att visa mindre än det, så är det bara! Idag så cyklar jag till och från jobbet, och kommer i kväll att gå min runda 1. tack för att ni följer mig :) jag behöver lite höstpepp

3 veckor

Om 3 veckor skall vågen visa som mest 123,4kg, jag hoppas naturligtvis att jag lyckas gå ned mer, I kväll blir det ut och gå min runda och sedan ska jag testa "plankan" få se hur det går, det finns en 30 dagars utmaning som jag tänker följa, over and out Steffe

RSS 2.0