Ibland blir det inte.....

jag fortsätter meningen, som man tänkt sig. Förra veckan så avslutades mitt samarbete med min PT. Detta p.g.a. att jag trivs bättre med att gå själv. (tack för den här tiden). Sedan så var jag barnfri och skulle då vara duktig osv. Men jag hade varken kraft, energi eller lust med egentligen någonting förra veckan. ( Inte bra ). Men det var då och nu är nu. Nu är det på med blåstället som gäller fram till midsommar. Jag kan och vill och törs :). Hugg i nu för f-n din j-vla mespropp :).

Magsjuka

Usch, det är inget skoj, den enda fördelen är att jag gått ned 1,4 kg denna vecka. Bra gjort. 119,4 kg nu.

Jag blir så förb.....

Tänk att det ska vara så svårt! Nu har jag sedan i söndags, faktiskt gjort det jag sagt att jag ska göra. D.v.s. cykla till och från jobbet (gjort!) Ut och gå (gjort) och äta mindre portioner på lunchen och kvällsmat, lägga till frukt och grönsaker vid måltiderna och förmiddags/eftermiddagsfika (gjort!) och sedan låta bli godis, kaffebröd och dricka (gjort) samt att inte äta något mer på kvällen efter maten (gjort!) Detta blir då resultatet om jag sköter mig. Två kilo på två dagar! Att jag är så j-vla trög. Det är ju precis så här jag ska göra! Härligt jobbat Steffe!

Vecka 12

Så här kommer det att bli under vecka 12: Cykla till och från jobbet, måndag - torsdag, fredag ska jag på trevligheter så då åker jag buss. 45 minuters promenader blir det på måndag, tisdag, torsdag och lördag. Godis och läskförbud under hela v. 12., detta gäller även fikabröd Maten är inga problem, om jag ger f-n i att kvällsfika, vilket även det kommer att upphöra. Nuuuu kör vi!!

RSS 2.0