Under utveckling

Så här när mitt i veckan precis passerat, så har jag gjort följande: I tisdags så var det 15 min löpning på schemat, och det gjorde jag och lite till, ville känna lite hur jag skulle orka. Jag höll igen med flit för att inte göra som jag gjort förut, dvs. att rusa på som en galning och då inte orka. Utan som i det här fallet, så blev det snabbare för varje kilometer. Bra Steffe, du har lärt dig :). Idag så är det 12 minuters löptest som gäller, det ska bli spännande att se hur det går. Jag är på "G" igen :)

ny giv!

Med tanke på att det gått sisådär på sistone, så började jag idag med en utmaning med mig själv. Jag ska den 29 augusti springa milen under 1 timme. Så idag var det 12 minuters löpning på schemat och det gick vägen, nu är det 15 minuters löpning som gäller på tisdag. Det ska tilläggas att jag gick före och efter min löpning, så sammanlagt blev det 5,5 km. Det blev även lite mer löpning, då jag blev tvungen till det, för så fort jag stannade i skogen, blev jag attackerad av mygg :). Väl mött igen på tisdag.

hahahaha

Veckan då allt sket sig! Vad var det som hände? Jag har mina egna teorier och att allt utlöstes av en färsk och nybakad chokladkaka. Det var nog inte själva chokladkakan, utan att den ställdes fram som ett sätt att säga, ta den här du och förstör alltihop. (trist). Jag behöver all support jag kan få och när jag varit duktig i 3 veckor utan tokerier, så var det som att sticka hål på en ballong när chokladkakan ställdes fram. Nu är det så att jag väger 120kg igen, d.v.s. allt kämpande under våren har raserats. Men jag tänker inte ge mig! Fr.o.m. idag och fram till midsommar, så återgår jag till min nolltolerans och motion. Sedan får det bli det resultat det blir. För jag kan vare sig andra vill det eller inte!

Måndag morgon v.20

Ja, var ska jag börja, vågen visade i morse 120,8kg + 3kg, vad hände? Suck, jag kan börja rabbla men orkar inte. Det gick helt enkelt inte, nu kan jag ju dra lärdom av detta och inte låta mig inledas i frestelse igen, så får det bli. På´t igen bara !

Mitt i veckan...

Jag har fått ett litet bakslag, jag började med lite intervall i spåret för några veckor sedan, efter senaste gången i lördags, så har jag fått ont i mitt vänstra knä. ( inte bra ). Det har gjort att jag nu återgår till mina promenader i stället, så att jag inte riskerar någonting. Jag vill inte hamna i den situationen att jag inte kommer ut alls. Igår var det en jobbig dag, jag blir så sugen på en massa skräpmat och godis m.m. när det är dåligt väder (är det bara jag?). Men jag stålsatte mig och lät bli! Nu på söndag så är det alltså 116kg som gäller, känns tufft, men jag kan inte annat än att försöka. Kom igen nu Steffe!

Redovisning....

Jaha, hur har nu den här veckan varit då? Suck, usch, jag vet inte var jag ska börja?........Nej då! Jag bara skojar, det har varit en bra vecka. D.v.s. jag har inte brutit mitt löfte mot att äta godis, fikabröd och snacks, 3 veckor nu. Det är jag jäkla nöjd med. Sedan inhandlade jag nya löpardojjor, och oj! Vilken skillnad i spåret, det var oerhört skönt att löpa intervall och gå i dem. Nike Air Zoom, det är nog de skönaste löparskor jag haft. Och med tanke på min ålder, ja då kan ni tänka er :). Motionen då? Ja, den har inte hållits till 100%, men det beror på lite omständigheter som jag inte vill nämna här. Men jag var ut och intervallade i 5,5km igår (lördag) och det kändes kanon. Hur var det nu med dagens mål 117 kg. Inte riktigt ända fram, men väldigt nära, 117,2kg. Så nu ska jag ut och gå idag (söndag) Intervall måndag, o.s.v. Jag återkommer med ett nytt inlägg tisdag, så får vi se hur det gått. Over and out, Steffe

RSS 2.0