Bra gjort!

Nu har jag lyckats med konststycket att gå upp i vikt. Jag behöver nog undersöka skallen! Varför förstöra det som jag kämpat för hela hösten? Vad är meningen med det? Det går att skylla på att det är november. Det går att skylla på en himla massa saker. Men i grund o botten så handlar det om att jag MÅSTE verkligen bestämma mig! Vill jag fortsätta den bra, vettiga linjen, eller, vill jag återgår till min ursprungsplan. - Gå minst 4 ggr/ vecka á 45 minuter - Äta bra och nyttigt - Unna mig lite på lördagen Hur svårt kan det vara egentligen, och jag har ju gjort det tidigare, kom igen nu då! Jag behöver nog också återgå till att uppdatera min blogg oftare och därmed också hålla pressen på mig själv bättre. Tack för allt stöd förresten, nu behövs ni mer än någonsin

Sunkvecka!!

Mycket snack och liten verkstad. Efter mitt uttalande förra helgen om en nystart och göra ett avstamp mot nya mål, så har veckan bestått av elände och en massa tokerier. Jag lägger mig platt och erkänner mina synder. Nu TÄNKER jag inte på det längre! Det som har varit kan jag inte göra något åt. Nu gäller det att bestämma sig. Ska allt slit och bra saker vara förstörda p.g.a. detta. Nej! Så nu bestämmer jag mig för att skärpning skall till, och göra bra val. Kom igen nu Steffe!!

Nystart!

Nu har jag stängt dörren till min första tid. Och när jag har gjort det så visar vågen 119,3kg. Med tanke på att jag är nyligen uppstigen efter en 14 timmars herrträff igår, så är jag oerhört nöjd, jag har gått ned ett helt hekto! 11,5kg har jag då gått ned från 1 augusti. Så idag är det nya avstampet till nästa helg, då vågen ska visa 118,6kg. Nu ska jag verkligen ta en dag i taget. Och jag väntar på besked från min chef om jag fortfarande kan ta ut mitt friskvårdsbidrag. Mitt nya delmål blir kg som kommer att ta 13 veckor. Söndagen de 5 februari har jag nått dit. :)

Likt Professor Balthazar

Har jag gått fram och tillbaka och funderat. Hur ska jag göra för att inte falla ifrån och ge upp alltihop. Och så kom jag på det! Jag tänker nollställa räkneverket på söndag (vågen alltså) och börja om därifrån med nya mål och förutsättningar. Med tanke på att jag hållit på sedan 1 augusti och att jag nu i mörka november håller på att tappa fotfästet. Det nya är: - 7 hekto i veckan - Fortsätta att äta bra och hålla i det - Skaffa träningskort via jobbet, som gör att jag kan fortsätta att gå fastän det börjar att snöa snart. - Eventuellt skaffa gåband hemma ( vi får se) - Att jag faktiskt är ansvarig för mina egna beslut, oavsett om vi har det hemma eller inte! Så det så! När jag har gjort detta och jag fortsätter att vara duktig och gå ned i vikt, så ska jag få köpa något (hemligt) som jag länge velat ha. Men det får jag inte göra innan jag gått under 100 kg. Och om jag mot förmodan då börjar att slarva, så får jag sälja det jag köpt. För trots allt så handlar allt det jag gör och ändrar på, att jag kommer att må bättre och bli lättare, piggare och leva längre. Vilket i sin tur gör, att när jag väl unnar mig, så kommer det att kännas bättre. Vi hörs på söndag!

Vad är det som gör...

Måndagen har gått kanon, med att cykla till och från jobbet, sedan efter kvällsmaten så var jag ut och gick min nya runda, på ca. 42 minuter. Jag undrar vad det är som gör att jag inte kan hålla hela veckan ut. Ny strategi kanske? Om jag i stället försöker att se varje dag som en måndag, så borde det ju gå eller? Jag vet ju att jag kan, så varför inte prova :). Vi kör med det i morgon så får vi se hur det går, det kan i alla fall inte bli sämre. Rapport kommer i morgon.

Ärlighet varar längst

Här hade jag kunnat skriva att jag gått och ätit som jag ska under hela veckan. Men det känns inte bra, med tanke på att det inte är så. Slutet av veckan var mer eller mindre bedrövlig, ur godis och motionsynpunkt. Om jag ska hitta något positivt med fredagen och lördagen, så är det att det kunnat vara ännu värre :). Tillbaka till grunderna, jag vet ju vad jag vinner på att fortsätta med det jag har påbörjat. Vågen i morse visade 119,4 kg. Så det är ändå 11,4 kg ned, men jag ligger efter mitt utsatta mål. Nu gäller det att inte greppas av panik och ge upp. Ta en dag i taget och kämpa, så kommer det att ordna upp sig. Planering och disciplin är det som gäller. Det är en evig kamp mot mig själv och mitt godissug.

Onsdag

Tisdagen lämnar vi, då jag både åkte buss ( jobbade över) och var på bio. Men idag så har jag återigen cyklat till och från jobbet. Och ikväll så gick jag ca.42 minuter och det var nästan 4,5 km. Härligt jobbat!

Allt för supportrarna :)

Igår måndag, så cyklade jag till och från jobbet som brukligt är. Men igår så gick jag längre tid än tidigare, jag gick i 41.21 minuter och det blev 4.33 km, det är jag väldigt nöjd med. Medelhastighet 6,29 km/h och 9,32 min/km. Vad säger ni nu då! :)

RSS 2.0