Ute med min PT

Jag har fått en gammal vän att gå ut och rasta mig två dagar i veckan :). Nej, skämt å sido så hade vi herrmiddag i helgen och vi snackade ihop oss och har nu kommit fram till att vi träffas två dagar i veckan och går. Så, nu är jag nyss inkommen från en ca. 40 minuters rask promenad, mycket bra! och kul, att snacka med en gammal vän :)

Så mycket bättre...

Nu är jag nästan helt 100% frisk igen. Härligt, så den här veckan som kommer, den kommer att så himla bra. Jag är fortfarande + - 0 i viktförändring. Så nu kör vi på med ett ½ kg -, den här veckan, sedan så kommer jag sakta men säkert närmare sommaren och mina -10kg. Härligt!! Dessutom så har jag ju en riktig inspirationskälla nu när Olle ska bli storebror i slutet av sommaren. Vilken kick!!

Sjuk igen!

Då jag tyvärr blev krasslig igen på fredagen, så har jag ingen roligt att komma med denna gång. Men snart så :)

Dag 1 - Tillbaka till ursprungsmålet

Nu när viljan, ambitionen och motivationen står på noll. Då är det läge att gå tillbaka och titta på det som fungerade så otroligt bra under augusti - okober. Klara och tydliga mål! Jag hade en oerhörd vilja, motivation och beslutsamhet. Detta ska jag nu återgå till. - Handla hem bra saker, som gör att jag inte "fuskar" - Bestämma mig innan veckan, hur och när jag ska motionera - Jag tänker inte ge mig, Ursäkta språket, men jag ska ta mig fan gå ner 10 kilo till innan midsommar - Hjälp och stöd från familjen. Med tanke på hur min hjärna fungerar så måste jag ha hjälp Kom igen nu!!!

plus, minus, noll

Ibland är det bara så, men mycket ligger i att jag inte varit tillräckligt pigg för att ut och gå. Men nu så! Sedan är det så ibland att andra saker i livet är viktigare än att jag ska jaga livet ur mig för än det ena och än det andra. Men härifrån och framåt. Med risk att bli tjatig, så tror jag att jag fungerar bättre om jag är mer aktiv och skriver om de positiva saker jag gör, i form av vad jag äter och hur jag motionerar. Så i morgon kör vi igen! Ett halvt kilo i veckan till midsommar, så har jag gått ned mina 10 kilo till.

Det rullar på....

Ännu inte helt 100 % frisk, men å andra sidan, det blir jag väl aldrig :). Vågen visade från noll förra helgen och därifrån har jag gått ned -0,6kg. (119,4kg) Det tycker jag är väldigt bra, med tanke på att motionen har legat på noll och nyttigt intagande av föda inte stått på priolistan direkt. Men som sagt nu kör vi med full sula mot midsommar och under 110kg. Det kommer att gå som en dans kring midsommarstången :)

Bra början på året

Sjuk, enda fördelen med det är att jag inte är sugen på något, vilket har gjort att jag gått ned i alla fall :). Men snart är jag kurant och då kommer jag igång med promenaderna.

Från noll

Den 1:a januari 2012 så står jag på noll. Härifrån och framåt, men som en liten "hint" och er som följt mig, så har jag gått ned 10,8 kg från 1:a augusti, det är faktiskt väldigt bra. Nu blir mitt mål att till midsommar, kämpa emot allt som jag är svag för. 10 kg har jag tänkt mig till midsommar, det ska bara gå!

RSS 2.0