Kampen fortsätter....

Hmm, hur ska jag tackla detta nu då? Det går tungt, men jag tänker kämpa och inte ge upp, men jag är nog världens bästa teoretiker, det är sämre med det praktiska :) Jag vet vad jag vill, jag vet hur jag ska göra, men jag orkar inte. Så ser det ut just nu. Det måste till ännu mer jävlar anamma, för att det ska bli något. Men det är trögt och jobbigt. F-n att det ska behöva vara så här. Jag vill må bättre, och bli lättare (på vågen) och allt grundar sig i att röra på mig och äta rätt. Dvs. inte sitta still och inte äta skräp. Hmm, ska det vara så svårt, nej, egentligen inte, men ändå händer det inte. Nu har jag hållit på med den här kampen i fyra år. Jag började med den här bloggen för över fyra år sedan, och jag har många bra exempel på vad som har fungerat, och jag vet också när det fallerar och går åt pipsvängen. Så, då borde det ju inte finnas några hinder, för att fatta kloka, och vettiga beslut, eller??? Jo, om det inte vore så att jag är så otroligt slö och lat, (fakta Stefan!) och väljer onyttigt före nyttingt, soffan före motion. Var vill jag vara vid jul, vi börjar där, det är idag 67 dagar, och ca 10 veckor, till julafton, var vill jag vara då, viktmässigt, mat och motionsmässigt. Jag vägde mig i morse, 128kg, vad är då rimligt och möjligt att fixa på den tiden. 14 kg tänkte jag mig, det är 1,4kg i veckan och om jag gör allt bra, som jag vet att jag kan, jag har gjort förut. Då SKA jag fixa det! Så är det bara. - Vägning måndag morgnar, då vågen ska visa 1,4 kg mindre än veckan innan - Inget godis, inget snacks, inget fikabröd, ingen läsk - Daglig motion, minst 30 minuter (så att jag blir svettig) - lunchpromenad (Runt Vasaparken) - köra plankan varje kväll, 5 sek extra/dag, började med 25 sek - Börja med situps och armhävningar (kvällar) - Börja med att fotografera mig, för att se framifrån och från sidan, min härliga utveckling - pusha mig själv med att, kan hon/han kan jag. Härligt Steffe, nu kör vi! :)

Härligt!

En fantastiskt härlig höstlunchpromenad i centrala Västerås
Jag får nog snart omvärdera min känsla för höst. Men jag misstänker att det har med mina förväntningar att göra. Om jag (generellt) förväntar mig regn när hösten kommer, och i stället så skiner solen, positivt! :) Men om jag har semester och (generellt) förväntar mig sol, och det i stället regnar, negativt, förväntningar alltså! :)

Första dagen i.....

resten av mitt liv. Så är det. Som NIKE säger, just do it. Härifrån och framåt, nu är nästa delmål jul. Nu ska jag vara så jäkla förnuftig och göra rätt val. Så är det bara. Heja Steffe

Oktobermörkret

Oktobermörkret lägger sig som ett täcke över Sverige, och det kommer att ligga här, för att i november få ytterligare ett täcke över sig, så nu är det dags att planera, gilla läget och attackera det som komma skall. Det kommer att ljusna i mars/april, hur vill jag må då? Var vill jag vara då? Men min kost, med min träning, vad ska jag ha gjort för att jag ska kunna se tillbaka på oktober-november-december-januari och februari. För det kommer att ge resultat, och vilket resultat det blir, handlar om vilka beslut jag fattar. Jag vill se tillbaka på den perioden, att jag faktiskt gjorde det! Jag höll mig till planen, och till och med utvecklade den, gjorde saker lite bättre, lite smartare. Spegelmetoden + kloka beslut, kom igen nu Steffe, du kan ju!!

Tung, tyngre, tyngst

Inne i en tung period just nu, försöker hitta pepp, tänka positivt och jobba, men det är tungt. Jag har inga ursäkter, orkar bara inte! Men jag måste ge mig f-n på det, jag vill ju vara där i midsommar, ca. 97 kg. Känna mig fräsch och må så in i h-vete j-vla bra. Så idag är det blåställ på, tänka positivt, målbilder. Spegelmetoden, när jag ikväll ser på mig själv i spegeln, så ska jag vara så jäkla nöjd med mig själv, att jag idag verkligen har gjort mitt yttersta för att nå dit jag vill. Heja Steffe

RSS 2.0